Мит се оказаха слуховете, че комикът Васил Василев-Зуека живее в просторен палат

...
Мит се оказаха слуховете, че комикът Васил Василев-Зуека живее в просторен палат
Коментари Харесай

Палат ли?! Ето в какво жилище живее Зуека в Испания СНИМКИ

Мит се оказаха слуховете, че комикът Васил Василев-Зуека живее в необятен дворец в Испания. Бившият артист най-сетне се осмели да покаже дома си в Алтеа, където от няколко години живее дружно с жена си Ани Вичева и сина им Стефан.

От фрагментите, излъчени по време на изявление по бТВ, ясно се вижда освен че тримата не се ширят в дворец, само че и живеят много непретенциозно.

Жилището е опасано в решетки, защото е на сутеренен етаж, а прозорците са дребни. Единственото по-светло помещение е ателието на Зуека, което в действителност е било преустроено от самия него, като се е наложило да се избие цяла стена, която да се остъкли. За да влиза светлина, пише  Intrigi.bg.

Дневният тракт съставлява стеснен хол с дребна столова, откъдето с преход се минава за ателието. Коридорът е дребен и води към още две стаи – евентуално родителска спалня и детска, които обаче Зуека не сподели на камерите.

В същото време в България фамилията живееше в надалеч по-просторен апартамент, разпрострян се на 155 квадрата. Жилището им в центъра на София бе с първокласно обзавеждане и се продаде за 600 000 лв..

Все отново, Зуека увери, че се усеща добре в новия си дом в Испания, а градчето Алтеа е тъкмо такова, за каквото си е мечтал./show.blitz.bg

А ето и къде живееше Зуека в София:

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР